Select your country

O PODJETJU ULBRICH

O poduzeču

Ulbrich d.o.o. dio je Ulbrich Grupacije, koja djeluje na području središnje i istočne Europe kao proizvođač industrijske hidraulike, uređaja i strojeva te kao zastupnik i distributer proizvoda renomiranih multinacionalnih kompanija na području industrijske hidraulike, specijalnih maziva, silikona, strukturnih ljepila, UV tehnologije, aktivacije povrsina plazmom, hidrauličkih alata i ostalih proizvoda o kojima možete dobit više informacija na našim web stranicama.


Filozofija poduzeča

Usmjereni smo na na dugoročni poslovni uspjeh sagrađen na partnerskom odnosu i zadovoljstvu svih zainteresiranih strana: kupaca, dobavljača, zaposlenika i stručnih suradnika.Uz stalnu kontrolu kvalitete naših proizvoda i usluga osiguravamo poslovni odnos koji je okosnica napredovanja u današnjem turbulentnom i neizvijesnom okruženju.

Proizvodnja i trženje

Proizvodni program temelji se na vlastitom tehničkom i tehnološkom razvoju. Na području hidraulike, zajedno s našim klijentima razvijamo inovativne hidraulčne komponente, hidrauličke sustave, uređaje i preše za inteligentne montaže i ispitivanja.
Ulbrich GroupPartneri

U partnerstvu smo sa stručnim i kvalificiranim suradnicima, koji su također članovi Ulbrich grupacije.Zajedno surađujemo kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu. Današnji standardi u poslovnom svijetu postavljeni su jako visoko i iz tog razloga potreban je stručan tim koji će zadovoljiti svim kriterijima.


GRUPA ULBRICH

Poduzeće ing. Hans Ulbrich Maschinebau und Export-Import Handelsg.m.b.H. 1949. godine osnovao je g. Johann Ulbrich. Od 1974. godine poduzeće vodi g. Johannes Ulbrich, zajedno sa suradnikom g. Roswito Ulbrich.Osim na Austrijskom tržištu, grupacija se usredotočila na razvoj na srednjoeuropskom tržištu. Jedna od prvih je 1989. godine osnovala kćerinska poduzeća s različitim partnerima i različitim vlasničkim udjelima i preoblikovala se u krovnu organizaciju grupacije ULBRICH.

© Copyright 2024 Ulbrich Group
HomeProizvodinovostidownloadVideopartnerio poduzećukazalo stranicadisclaimeruvjeti poslovanjaKolačićiISO CertifikatQuality policyPrivacy Policy
Na vrh
https://www.ulbrich.hr/,https://dir.ulbrich.si/,cro
Koristimo kolačiće koji nam pomažu sa statistikom kako bi vaše iskustvo ovdje bilo jedno od najboljih. Ako vam nisu po ukusu, možete ih onemogućiti. Međutim, ako nastavite pregledavati stranicu bez promjene postavki, razumjet ćemo da u potpunosti pristajete na korištenje kolačića.
Postavke kolačićaNASTAVITE PREGLED STRANICE
POSTAVKE KOLAČIĆA

Također koristimo kolačiće koji nam pomažu sa statistikom kako bismo vaše iskustvo ovdje učinili jednim od najboljih. Ali ne brinite - domaće su.
Više o tome možete pročitati u Obavijest o kolačićima, a možete ih isključiti ili uključiti u nastavku.
SPREMI POSTAVKE